Aldi Frankrijk

Aldi Frankrijk folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Aldi Frankrijk

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Lidl
Albert Heijn
PLUS
ALDI
Dirk
Spar
Jan Linders
Vomar
Ekoplaza
Jumbo
Hoogvliet
Coop
DekaMarkt
Attent
DEEN
Poiesz
Boni
Naanhof

Populaire folders

Tips voor Aldi Frankrijk korting

Folder ALDI Frankrijk

De geschiedenis van ALDI is een hele boeiende waarin een familie met een heel klein bedrijfje startte in het jaar 1913. Met dit concept werd de basis voor de later grote aantallen supermarkten gelegd. Na enkele jaren werd dit concept overgenomen door de deskundige zonen en veranderden ze het toenmalig concept in een consequent concept dat kenmerken van een beperkt assortiment, hoogwaardige kwaliteit en ongekende lage prijzen heeft. Dit concept maakt dat ALDI tot nu toe heel actueel is.

Over de wereld

Dit uitzonderlijk concept met boordevol succes leverde een intrede in geheel Nederland op, waarna ook in omringende landen zoals België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Polen, Portugal, Spanje een ALDI kwam te staan.

Het ondernemingsdoel van ALDI

Met de kernwaarden die raakvlakken hebben met ‘ eenvoud, verantwoord en betrouwbaar, gelukt het ALDI om jou steeds weer van dienst te zijn met haar producten, wat in wezen het ondernemingsdoel is van het bedrijf.

De website

Op de website heeft ALDI tal van producten geordend en is er ruimte om vanuit de Nederlandse ALDI website te komen op de website van ALDI Frankrijk. De website van ALDI Frankrijk is heel goed geordend en biedt tal van keuzemogelijkheden, afhankelijk van wat jij zou willen weten. Je gaat dan met gemak naar de aangegeven producten en kan op basis van goed omschreven specificaties een goede koop doen. Ook is er een catalogus erbij geplaatst welke per categorie aan producten is geordend. Hiermee kun je gericht de koop doen en is het voor jouw niet moeilijk om goede vergelijkingen te maken tussen onderdelen van het hoogwaardig assortiment van ALDI Frankrijk.

Een magazine

Apart van de website en de catalogus nodigt ALDI Frankrijk jou ook uit om de ALDI Magazine aan te vragen. Hierin wordt er per keer een focus gelegd op een specifiek aantal producten dat op dat moment in de schijnwerpers mag staan. Klanten vinden het wel altijd fijn om deze magazine door te bladeren en maken het altijd wel een gewoonte om net als bij ALDI het specifieke product ook bij hen in de schijnwerpers te plaatsen.

Compliance

Een veel gebruikte term bij ALDI International en dus ook in Frankrijk is de compliance die zij garanderen door alle neuzen in de richting van naleving van de bindende voorschriften, richtlijnen en contracten die zij met partners en klanten hebben te duwen. Op de website is er daarom ook ruimte besteed aan dit onderdeel waarin zij laten zien dat geen enkele relatie zonder duidelijke voorschriften onderhouden wordt.

Toch maar even aandacht voor het bestel, verzend en retourbeleid

Daar de ALDI website wel een is die je wel dagelijks bezoekt, is het wenselijk geweest toch wel even aandacht te besteden aan het bestel, verzend en retourbeleid. ALDI Frankrijk heeft op hun website daarom ook een goed omschreven en uitgeschreven beleid met betrekking tot deze processen voor je geplaatst. Kijk dus altijd uit naar deze richtlijnen en rond de koop af. ALDI Frankrijk heeft ervoor zorggedragen dat jij bij vragen de lijst van veelgestelde vragen die aan de bovenkant van hun website staat kunt nalezen. Hierbij ga je na als jouw eigen vraag daartussen zit. Indien de antwoorden niet voldoen aan de verwachtingen, neem je gerust contact op met ALDI Frankrijk op de aangegeven contactgegevens en het deskundig personeel is je direct van dienst.

Leuke ALDI deals

ALDI Frankrijk ondersteunt net als het concept van de moederorganisatie het begrip van kwaliteit tegenover betaalbare prijzen. Het is dan ook daarom frequent dat er binnen het ALDI aanbod tal van aanbiedingen zijn die niet alleen op hoogtijdagen worden aangeboden, maar ook speciaal voor de klant op de gewone dagen van het jaar worden bedacht. Dat doet ALDI, omdat zij weten dat je op elk moment zou moeten kunnen genieten van betaalbare producten en daarnaast ook recht hebt op leuke aanbiedingen en verrassingen. Deze aanbiedingen zie je dan op de website van ALDI Frankrijk en ook op de website hier van Aanbeidingenfolders.nl haal je de beste deals.

Bij ALDI Frankrijk blijf je in contact

ALDI Frankrijk onderhoudt graag het geweldig contact met haar klanten. Dit doet zij op tal van manieren en een van de bekendste is via de nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschaft jou tal van informatie over hoogtijdagen, nieuwe snufjes en nieuwe ontwikkelingen binnen ALDI Frankrijk. Jij schrijft je dus daarom in voor de nieuwsbrief. Je doet dat door jouw gegevens achter te laten en je in te schrijven. De nieuwtjes over ALDI Frankrijk verschijnen dan heel gauw in jouw inbox en je mist vanaf dan niets meer.

Over Aldi Frankrijk

In 1946 zag het Duitse merk Aldi het levenslicht in de stad Essen. Deze supermarktketen werd opgericht door de broers Theo en Karl Albrecht; zij hadden de grote droom om hun eigen supermarktketen op te richten. Daarbij wilden zij zich graag richten op een budget supermarktketen, oftewel; supermarkten waarbij de prijzen zo laag mogelijk zouden liggen. De naam van deze supermarkten is daar ook direct volledig op afgestemd; Albrecht Diskont.

Nadat het bedrijf vlak na de Tweede Wereldoorlog de eerste supermarkt wist te openen, ging het al snel hard. Het bedrijf groeide als kool en moest eigenlijk in alle Europese landen al direct de zeilen bijzetten. In landen als Nederland, België en Frankrijk wist Aldi al snel veel supermarkten te openen, terwijl uiteraard in eigen land ook super veel supermarkten werden geopend.

Mocht je binnenkort bijvoorbeeld op vakantie naar Frankrijk gaan, is de kans groot dat je ook bij de Aldi de boodschappen gaat doen. Deze supermarktketen heeft in Frankrijk immers een behoorlijk marktaandeel en gaat maar al te graag de concurrentie aan met de typische Franse supermarkten.

Via de Franse website van Aldi vind je direct meer informatie over de winkels van deze supermarkt in Frankrijk. Je kunt daarbij ook direct achterhalen waar de dichtstbijzijnde winkel te vinden is, terwijl je online ook nog meer informatie over het Franse assortiment kunt vinden. Het is namelijk een feit dat het Franse assortiment flink verschillend is ten opzichte van het Nederlandse assortiment.

Mocht je rechtstreeks vragen aan Aldi Frankrijk willen stellen, is dat óók via de website mogelijk. Je kunt daarvoor het beste een online contactformulier invullen; doe dit bij voorkeur in het Frans en anders in het Engels. Een medewerker van Aldi Frankrijk neemt vervolgens spoedig contact met je op.