KOGA

KOGA folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor KOGA

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Bike Totaal
ANWB
Halfords
Tango
Renault
Profile Tyrecenter
Stella Fietsen
Jase & Joy
Slager Automaterialen
Fietsvoordeelshop.nl
Gazelle
AutoWeek
Kwik-Fit
Sparta
Volkswagen
Flyer
BMW
Hyundai

Populaire folders

Tips voor KOGA korting

Folder Koga

Sportief bezig zijn in de buitenlucht is een gezonde en goede hobby. Stap je graag op de fiets, of nog liever op de mountainbike of wielrenfiets? Dan kun je met een fiets van het merk Koga een aardig eindje trappen. Behalve deze modellen produceert dit merk elektrische fietsen en stads- en toerfietsen dus het aanbod is groot en bijzonder divers.

Kijk goed wat er allemaal te koop is

Om te zien wat Koga zo allemaal in het assortiment heeft, is het altijd slim eerst op je gemak een kijkje te nemen op de website van het fietsenmerk. Hierop staat alles wat ze maken en verkopen en kun je behalve de fietsen ook terecht voor tal van accessoires. Vind je het niet altijd even handig om op de site te kijken? Dan kun je ook bij Koga een folder raadplegen. Koga brengt elk jaar een nieuwe folder uit met de laatste producten zodat je meteen weet wat trendy en nieuw is op fietsgebied.

Digitale brochure aanvragen via de website

Deze folder is te vinden op de website van Koga zelf maar deze staat ook op sites waarop je folders vindt van allerlei verschillende aanbieders. Daartussen is de digitale folder van Koga tevens te vinden. Er staat bij hoe lang deze folder geldig is (vaak een jaar) en je kunt er gewoon doorheen bladeren zoals je ook met een folder op papier zou doen. Wil je liever de folder of het magazine van Koga in je mailbox ontvangen? Dan kun je deze aanvragen via de site. Om niks meer te missen van alle nieuws over Koga kun je je dan ook meteen aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ga altijd naar een erkende handelaar

Kom je er dan nog niet goed uit? Ga dan altijd naar een Koga dealer bij jou in de buurt. Daar kun je terecht met al je vragen en het is altijd aan te raden om eerst een proefrit te maken op een van de fietsen (of meer) die ze verkopen. Je kunt wel zomaar een model uitkiezen dat je wat lijkt maar uitproberen is altijd nodig, zodat je direct weet of de fiets in kwestie daadwerkelijk voor je geschikt is en past bij jou en je fietsgedrag.

Een Koga fiets testen bij De Fietser

Op de site van Koga kun je alle fietsenhandelaren die in dit merk handelen, vinden. Vul het land waar je woont en je postcode in en je krijgt alle dealers bij je in de buurt te zien zodat je zelf kunt bepalen waar je naartoe gaat voor een Koga fiets. In Ede bevindt zich een testcenter voor Koga fietsen (en andere merken). Dit heet De Fietser Experience. Hier kun je terecht als je een fiets wilt uittesten, van allerlei merken waaronder ook Koga. Private Shopping is er ook mogelijk zodat je een persoonlijk advies krijgt en de juiste fiets kunt uitproberen.

Veel magazines online beschikbaar

Wil je meer weten over alle fietsen die Koga in de afgelopen jaren op de markt gebracht heeft? Dan kun je op de website alle magazines vinden met de modellen van de voorgaande jaren. Blader ook daar eens doorheen als je op zoek bent naar een nieuwe fiets. Je kunt er de nodige inspiratie opdoen maar ook meteen zien wat er allemaal mogelijk is met een fiets.

Geld besparen als je voor een wat ouder model kiest

Als je wel een nieuwe fiets wilt aanschaffen maar te maken hebt met een wat beperkter budget, kijk dan ook eens of je een wat ouder model kunt vinden dat aan je wensen voldoet. Niet iedereen hoeft immers het nieuwste van het nieuwste te hebben en als je met een wat ouder model, waar overigens niks mee is als je deze bij een erkende dealer koopt, prima uit de voeten kunt, bespaar je wel geld. Kijk ook of er bepaalde acties lopen als je een fiets wilt kopen. Dit kunnen acties zijn van Koga zelf maar bijvoorbeeld ook een aanbieding die geldt bij de erkende fietsendealer bij jou in de buurt.

Een elektrische fiets kopen of leasen?

Een fiets kun je, net als een auto, leasen. Als je een elektrische fiets wilt hebben die je veel gebruikt maar de kosten niet in één keer kunt dragen, dan kan leasen een goede oplossing zijn. Een Koga fiets leasen doe je via een Koga dealer. Daar kun je alle informatie over een e-bike leasen en een contract daarvoor afsluiten vinden, zodat jij snel met je nieuwe elektrische fiets de weg op kunt.

Over KOGA

In 1974 werd in Heerenveen het fietsenmerk Koga opgericht. Deze naam kwam tot stand nadat de oprichter zijn eigen naam met de naam van zijn vrouw husselde. De oprichter, Andries Gaastra, was eerder in dienst bij Batavus en had zodoende behoorlijk wat ervaring in de fietsenbranche. Al vanaf het eerste moment was Koga onwijs succesvol, onder meer in de verkoop van racefietsen. In 1992 besloot Andries Gaastra om zijn bedrijf te verkopen aan de Atag Cycle Group. Diezelfde holding was ook al eigenaar van onder meer Batavus.

Bij de ontwikkelingen van de fietsen koos Gaastra voornamelijk voor Japanse onderdelen. Dit waren over het algemeen duurzame en sterke onderdelen, waardoor de fietsen een lange levensduur hadden. Dat geldt nog steeds voor de huidige fietsen uit het assortiment van Koga. In het assortiment kan je eigenlijk alle soorten fietsen vinden. Deze fietsen kan je kopen bij één van de Koga dealers/verkooppunten. Via de website van Koga kan je de dichtstbijzijnde dealer vinden.

Via de website kan je tevens het uitgebreide aanbod van Koga vinden. Je kunt daarbij kiezen tussen de categorieën: Elektrische fietsen, Stads- & Toerfietsen, Trekking, Race en Accessoires. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen trekking & touring fiets te ontwerpen. Onder de noemer accessoires vind je onder meer tassen, sloten en bidons.

Als je graag een fiets van Koga aan wenst te schaffen, dien je hiervoor naar één van de dealers te gaan. Het is niet mogelijk om via de website een fiets te betstellen. Wel kan je op de webshop dus het assortiment inzien en inspiratie opdoen. Heb je naar aanleiding daarvan vragen? Dan kan je terecht bij één van de Koga dealers. Je kunt er ook voor kiezen om een online contactformulier in te vullen, zodat je rechtstreeks in contact kan komen met het hoofdkantoor van Koga.