Gorilla Sports

Gorilla Sports folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Gorilla Sports

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Decathlon
Winter Geest
Internet Bikes
vrijbuiter
Voetbalshop.nl
Aktiesport
Bever
DAKA
SPORT 2000
Nike
INTERSPORT
Adidas
Perry Sport
Obelink
Plutosport
JD Sports
Sportsworld
New Balance

Populaire folders

Tips voor Gorilla Sports korting

Folder Gorilla Sports

Sporten is belangrijk om te doen. Je blijft lekker fit, werkt aan je conditie, het kan stress verlagend werken en je blijft er gezond door. Kies je voor fitness als sport? Dan heb je daar wel de juiste hulpmiddelen en kleding voor nodig. Deze kun je online aanschaffen bij Gorilla Sports. Je kunt er terecht als particuliere klant maar ook als je een eigen fitness hebt waar klanten komen sporten.

Waarvoor kun je terecht bij Gorilla Sports?

Een kijkje op de site van Gorilla Sports leert dat je er voor tal van fitnessapparaten en allerlei andere producten die met fitness te maken hebben terecht kunt. Om de keuze voor het juiste apparaat of hulpmiddel wat makkelijker te maken kun je om te beginnen binnen verschillende categorieën zoeken. Zo vind je een stuk sneller dat waar je naar op zoek bent. Als je helemaal nog niet weet wat je wilt hebben, is het slim eerst te bedenken wat je het liefste wilt doen bij fitness. Je kunt daarvoor natuurlijk ook eerst een keertje naar de sportschool gaan om uit te proberen welk apparaat wat voor jou is en dat daarna voor thuis aanschaffen. Als je veel uitprobeert, is de kans ook groter dat je het juiste kiest.

Kijk of je korting kunt krijgen op je aankoop

Bij Gorilla Sports kun je kiezen uit veel artikelen en apparaten maar je hoeft er niet altijd de volle prijs voor te betalen. Als je kiest voor een product uit de categorie Korting vind je daar de Weekaanbiedingen en complete sets waarvoor een actiekorting geldt. De Weekaanbiedingen veranderen steeds dus zit er de ene week niets voor je bij, kijk dan later nog een keertje. Grote kans dat het apparaat dat jij wilt hebben dan wel met korting wordt aangeboden en dat is uiteraard altijd leuk meegenomen. Je kunt meteen zien hoeveel je dan nog voor iets betaalt dus dat is handig zat.

Zo mis je geen enkel nieuwtje van Gorilla Sports meer

Wil je niks missen van alle nieuws omtrent fitness en alle nieuwe producten als eerste te zien krijgen? Dan kun je daarvoor natuurlijk zelf regelmatig een kijkje nemen op de site van Gorilla Sports maar je kunt het jezelf nog makkelijker maken. Je kunt je namelijk ook aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je deze automatisch in je mailbox krijgt. Je kunt tevens een account aanmaken via de site van Gorilla Sports of de aanbieder van fitnessapparatuur liken op Facebook. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe acties en aanbiedingen en hoef je niet bang te zijn dat je nog ooit wat misloopt op dit gebied. Gorilla Sports is overigens ook actief op Instagram als je liever daar kijkt.

Lees altijd alle voorwaarden even door

Bij Gorilla Sports kun je dus als particuliere klant terecht maar ook als je zelf een sportschool of trainingscentrum hebt. Als je daarvoor bepaalde apparaten of trainingsmiddelen zoekt ben je bij Gorilla Sports aan het juiste adres. Bestellingen plaats je eenvoudig in de webshop en kun je snel in huis hebben. Bij elk product staat aangegeven wat de levertijd is. Betalen kan op diverse manieren en is altijd veilig. Als je liever pas wilt betalen nadat je de bestelling hebt ontvangen, kan dat via AfterPay. Mocht het product onverhoopt niet naar je zin zijn, dan is retourneren mogelijk. Je leest hiervoor wel eerst het beste even alle voorwaarden door zodat je weet waar je aan toe bent.

Lees de blogs voor meer inspiratie

Wil je meer ideeën opdoen of tips krijgen op het gebied van fitness, gezondheid, goed eten of bijvoorbeeld weten hoe je bepaalde oefeningen het beste kunt uitvoeren en op welke verschillende manieren dit allemaal kan? Kijk dan ook eens in de blogs die je op de website vindt. Hierin worden tal van onderwerpen behandeld zodat jij meer kennis kunt opdoen en inspiratie en zin krijgt om te sporten en gezond te leven.

Contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt

Heb je nu een bepaalde sportuitrusting gezien of een apparaat dat je wel wat lijkt om mee te trainen en te fitnessen maar heb je nog vragen? Of wil je iets weten over een bepaalde bestelling die je hebt geplaatst? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Gorilla Sports. Het loont wel altijd om eerst even te kijken of je vraag wellicht tussen de veelgestelde vragen op de website staat. Zo ja, dan heb je ook direct een antwoord en hoef je niet meer verder te zoeken.

Over Gorilla Sports

Thuissporten is voor steeds meer mensen een favoriete bezigheid. Om thuis te kunnen sporten, heb je uiteraard wel de beschikking over professioneel fitnessapparatuur nodig. Voor het aanschaffen van dergelijke apparaten kan je bij Gorilla Sports terecht. Deze online webshop heeft zichzelf uitgeroepen tot de nummer 1 shop in professionele fitnessapparatuur voor iedereen. Ook sportscholen en professionals zijn dus bij Gorilla Sports aan het juiste adres.

In de webshop is een onwijs uitgebreid aanbod van uiteenlopende producten te vinden. Dit aanbod is door Gorilla Sports onderverdeeld in de volgende categorieën: Haltersets, Fitnessapparaten, Dumbells, Halterstangen, Halterschijven, Fitnessartikelen, Accessoires, Kettlebells, Boksartikelen, Fitnesskleding en Voeding. Eigenlijk alles dat met fitness te maken heeft, is in het uitgebreide aanbod van Gorilla Sports te vinden. De producten worden grotendeels door Gorilla Sports zelf ontwikkeld, waardoor je verzekerd bent van een hoge kwaliteit. Ook heb je hierdoor 2 jaar garantie op alle artikelen.

Als je kleine artikelen gaat bestellen, moet je rekening houden met 2,95 euro aan verzendkosten. Dat is echter alleen mogelijk als het artikel als zogeheten brievenbuspost door de postsorteerder verwerkt kan worden. In andere gevallen betaal je een bedrag van 6,95 euro aan verzendkosten voor verzendingen met een maximaal gewicht van 30 kilo. Als je zware artikelen besteld, kan het zijn dat je dus meerdere keren het bedrag van 6,95 euro dient te betalen. Gorilla Sports biedt de mogelijkheid om de spullen binnen de wettelijke termijn te retourneren. De kosten voor de retournering komen wél voor eigen rekening.

Voor alle vragen aan Gorilla Sports kan je online een ticket aanmaken. Je kunt hierbij je vraag en je e-mailadres invullen, waarna je zo spoedig mogelijk antwoord krijgt. Wil je liever op een korte termijn antwoord? Dan kan je er ook voor kiezen om te bellen naar 085 888 8601. Via een nieuwsbrief, via Facebook en via Instagram kan je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen & aanbiedingen.