AH morning after pil

Wanneer je onveilige seks hebt gehad, kan je zwanger worden. Zelfs na op het eerste oog veilige seks is dit mogelijk. Een condoom kan per ongeluk afschuiven of scheuren.

Wanneer je een zwangerschap zeker wil voorkomen, kan de morning after pil uitkomst bieden.

De morning after pil kan je bij apothekers en drogisterijen kopen. Maar verkoopt Albert Heijn ook de morning after pil?

Dit hangt er van af. Niet alle Albert Heijns verkopen namelijk de morning after pil. Naar schatting zijn er 300 van de ruim 1000 vestigingen die de morning after pil in het assortiment hebben.

Wil jij meer weten over de morning after pil en de mogelijkheid om deze bij de Albert Heijn te kopen? Lees hieronder dan snel verder.

Albert Heijn Folder

Albert Heijn Folder

Geldig van 29-04 t/m 05-05

Profiteer nog 6 dagen van deze Albert Heijn Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Albert Heijn aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

De morning after pil bij de Albert Heijn

Bestel online bij Albert Heijn

Het zal veel mensen verbazen. De Albert Heijn is immers geen apotheek en ook geen drogisterij. Toch is het wel degelijk mogelijk om bij sommige vestigingen van de Albert Heijn de Morning after pil te kunnen kopen.

Dit kan prettig zijn, omdat je de morning after pil gewoon tussen je andere boodschappen kan leggen of eventueel bij de zelfscankassa kan afrekenen.

Houd er wel rekening mee dat de Albert Heijn slechts één merk morning after pil koopt. De prijs hiervan ligt rond de 16 euro.

Maar bij welke vestigingen van de Albert Heijn kan je nu de morning after pil kopen? Dat is helaas onmogelijk om online exact terug te vinden.

Misschien handig voor de Albert Heijn om dat in de toekomst eens te implementeren? Het is toch erg prettig wanneer je online al kan nagaan welke vestigingen het door jou gewenste product hebben liggen.

Morning after pil óf iets anders. Je hebt in ieder geval de volgende opties:

Bel jouw lokale Albert Heijn

Een belletje is anoniem en je hebt direct duidelijk of de Albert Heijn bij jou in de buurt de morning after pil in het schap heeft liggen. Hoef je alleen nog maar even langs te gaan om deze op te halen.

Koop de morning after pil bij AH Online en laat deze bezorgen

Op de website van Albert Heijn is het sowieso mogelijk om de morning after pil te kopen. Je vindt deze terug tussen de verzorgings- en hygiëne producten, in de intieme sectie.

Het nadeel van laten bezorgen is dat hier kosten aan verbonden zijn. Deze kunnen uiteenlopen van een paar euro tot meer dan 10 euro.

Koop de morning after pil bij AH Online en haal deze op bij een Pick Up Point

Het kan natuurlijk zijn dat je huisgenoten niet mogen weten dat je de morning after pil nodig hebt. Of dat je je hiervoor schaamt.

In dat geval kan je de morning after pil nog steeds op AH Online kopen. Bij het afrekenen kies je dan simpel weg voor het ophalen bij een Pick Up Point.

Hiervan zijn er ongeveer 50 verspreid over geheel Nederland. In de meeste gevallen wordt hier twee euro aan kosten voor aangerekend.