Met deze leuke lenteactie nodigt supermarktketen PLUS klanten uit om te sparen voor winterharde planten. Van 25 februari tot en met 30 maart 2024 kunnen klanten bij elke €10,- aan boodschappen een spaarzegel ontvangen, waarbij een volle spaarkaart van 10 zegels - plus een bijbetaling van slechts €0,99 - recht geeft op een tegoedbon voor een prachtige plant naar keuze, waaronder Lavendel, Duifkruid of Strandkruid.

De actie, onder de noemer Plantjesplezier, maakt het voor klanten mogelijk om niet alleen hun tuin of balkon op te fleuren met deze onderhoudsvriendelijke en winterharde planten, maar biedt ook een digitale spaarmogelijkheid via de PLUS app. Met deze app krijgen klanten bij aanvang zelfs twee spaarzegels cadeau, waardoor het sparen sneller gaat. Daarnaast profiteren klanten van extra spaarzegels bij de aankoop van geselecteerde actieproducten, zoals fruit, siroop, en diverse frisdranken.

De actie wordt verder uitgebreid met een ludieke online quiz waarbij deelnemers kunnen ontdekken welke plant het beste bij hun persoonlijkheid past. Van de rustgevende Lavendel tot het veerkrachtige Strandkruid; elke plant vertegenwoordigt een unieke set eigenschappen.

Klanten hebben tot 6 april de tijd om hun volle spaarkaarten in te leveren voor een plantenvoucher. Let op: een aantal specifiek vermelde winkels neemt niet deel aan deze actie vanwege recente ombouwwerkzaamheden. Bezoek de PLUS website voor meer informatie over de deelnemende locaties en de volledige actievoorwaarden.