Over 1Folders.nl

1Folders.nl

Welkom bij 1Folders.nl, opgericht in 2016 (onder de naam AanbiedingenFolders.nl) als een platform gewijd aan het bieden van de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke online aanbiedingen en folders van Nederland.

Ik ben Ivar van der Wal, de oprichter van 1Folders.nl. Als digitale marketingexpert en liefhebber van efficiënte online shopping, besloot ik dit platform te creëren om het winkelen voor iedereen gemakkelijker, goedkoper en leuker te maken. Met een passie voor technologie en een scherp oog voor deals willen we jou de beste ervaring bieden.

1Folders.nl begon als een klein project, maar is inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbiedingen en folder website van Nederland. Onze missie is om je tijd en geld te besparen door alle actuele folders en aanbiedingen op één plek samen te brengen.

De website

Ons team werkt hard om de meest actuele en nauwkeurige informatie te verstrekken. We publiceren dagelijks honderden folders van verschillende winkels en merken om ervoor te zorgen dat je geen enkele aanbieding mist. We begrijpen dat iedereen unieke behoeften en voorkeuren heeft, en daarom streven we ernaar een divers aanbod te presenteren dat aan ieders wensen voldoet.

Zijn wij gesponsord door winkels of merken?

Onze integriteit en jouw vertrouwen zijn van het grootste belang. Daarom accepteren we geen gratis producten of directe sponsoring van winkels of merken. Alle folders en aanbiedingen op onze site zijn onafhankelijk geselecteerd op basis van hun waarde en relevantie voor onze gebruikers.

Hoe verdient de site geld?

Onze inkomsten komen voornamelijk uit twee bronnen. Ten eerste ontvangen we soms een kleine commissie via affiliate links wanneer een aankoop wordt gedaan via onze site. Dit gebeurt zonder extra kosten voor de koper en ondersteunt ons in het onderhouden van de website.

Daarnaast tonen we ook zorgvuldig geselecteerde advertenties op onze pagina's. Deze advertenties zijn ontworpen om niet opdringerig te zijn en zijn altijd relevant voor onze gebruikers. De inkomsten uit deze advertenties stellen ons in staat om 1Folders.nl gratis en toegankelijk te houden voor iedereen die op zoek is naar de beste deals en aanbiedingen.

Hoe kun je ons helpen?

Als je onze website nuttig vindt, deel deze dan met vrienden en familie. Dat is de beste manier om ons te ondersteunen. Overweeg ook om je te abonneren op onze nieuwsbrief, waarin we exclusieve deals en de laatste folderupdates delen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of feedback. We waarderen jouw mening en staan altijd klaar om te helpen.

Met vriendelijke groet,

Ivar van der Wal