Rofra Home

Rofra Home folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Rofra Home

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Furnea
Kwantum
Leen Bakker
Jysk
IKEA
Pronto Wonen
Profijt Meubel
Woonboulevard Poortvliet XXL
Rivièra Maison
House for Interior
Trendhopper
vtwonen
fonQ
De Bommel Meubelen
Beter Bed
XOOON
Flying Tiger
Dille & Kamille

Populaire folders

Tips voor Rofra Home korting

Folder Rofra Home

Rofra Home is een producent van meubels in Nederland. Zij bezitten een eigen meubelmakerij en stoffeerderij. In de meubels van dit populaire meubelmerk wordt voornamelijk eikenhout gebruikt, omdat dit van hoge kwaliteit en ook nog eens duurzaam is. Het hout wordt altijd helemaal gebruikt waardoor er minder van hoeft worden weggegooid. Kleine stukjes die overblijven bij het maken van een bank kunnen misschien wel gebruikt worden voor stoelpoten. Rofra Home bezit nog een ouderwetse stoffeerderij. Dat betekent dat het productieproces geen fabrieks aangelegenheid is, maar dat bijvoorbeeld elke fauteuil stuk voor stuk gemaakt wordt. Ook het spuiten is in eigen beheer. Doordat alles op maat voor jou gemaakt wordt, kun je echt een origineel meubelstuk kopen dat volledig bij jouw inrichting past.

Van Hollandse bodem

Al hun producten worden ook daadwerkelijk gemaakt in Nederland, en daar zijn ze heel trots op. Niet alleen de daadwerkelijke productie wordt op eigen bodem uitgevoerd, maar ook het design. Hierdoor weet je bij Rofra Home altijd dat je te maken hebt met een hoogstaande kwaliteit. Doordat ze kiezen voor het gebruik van goed kwalitatief materiaal en hun ontwerpers en designers over meer dan voldoende kennis en vaardigheden beschikken over de kunst van het meubel maken, gaan de producten van Rofra Home lang mee en hebben deze een unieke uitstraling. Ook de afwerking wordt tot in detail uitgewerkt en ziet er altijd netjes uit.

Filialen en de webshop

Rofra Home heeft in totaal 19 fysieke winkels in Nederland en Duitsland. Je kunt op hun website eenvoudig op een kaart zien of er een zaak bij jou in de buurt ligt. Zo niet, hoef je niet lang te treuren, want hun webshop is helemaal up to date. Het hele assortiment is te vinden in de webshop. De meubels zijn gecategoriseerd in de groepen stoelen, fauteuils, banken, tafels, kasten, wanddecoratie, verlichting, en accessoires. Zo kun je ook de mooiste combinaties maken van banken met sierkussens en tafels met kaarsenhouders. Ook bestaat de mogelijkheid een kijkje te nemen bij de magazijnopruiming. Hier vind je een hoop producten met hoge kortingen, voor als je toch graag die designer kast zou willen hebben voor een schappelijke prijs. Bovendien brengt Rofra Home regelmatig een folder uit met hele leuke acties en aanbiedingen. De meest actuele informatie vind je altijd op 1Folders.nl, dus neem hier snel een kijkje!

Interieuradvies

Een van de meest toffe aspecten aan Rofra Home is dat zij zelf een team van experts in dienst hebben die persoonlijk interieuradvies geven. Een binnenhuis architect kan vaak beter een inschatting maken over een samenstelling van kleuren of om overige kleine details. De interieurstylisten van Rofra Home stellen met hun kennis en ervaring, en natuurlijk in overleg met jou, een uniek en persoonlijk interieur samen. Soms kom je er door met hen te brainstormen achter wat nou eigenlijk precies je wensen zijn. Je weet wel wat je mooi vindt en wat niet, maar Rofra Home helpt je dit te vertalen naar een ontwerp dat volledig bij jou past. Aangezien alle meubels in eigen huis ontworpen en geproduceerd worden, zijn de mogelijkheden ook nog eens eindeloos.

Woonblog

Misschien gaat zo’n persoonlijk advies je wel een tikkeltje te ver, maar zou je wel graag inspiratie opdoen en meer te weten willen komen over interieurdesign. Dat kan! Op de woonblog van Rofra Home staan honderden verhalen van experts op het gebied van wonen. Zo staan er handleidingen op over hoe je het beste je houten meubels kunt onderhouden, of tips over hoe je de meeste ruimte creëert in je woonkamer met een hoekbank. Ook vind je ideeën over hoe je bepaalde ruimtes in je huis sfeervol kunt maken tijdens bepaalde feestdagen, of hoe combinaties tussen verschillende accessoires eruit zouden zien. Bovendien biedt Rofra Home een snelle cursus aan over hoe je zelf een moodboard kunt maken en wat daar de voordelen van zijn.

Acties en social media

Rofra Home heeft wellicht wel de oude ambachtelijke vingers behouden, toch zijn ze meegegaan met de tijd. Ze zijn namelijk te vinden op alle grote social media kanalen, van Facebook en Twitter tot Pinterest en Instagram. Hier vind je vaak foto’s over hoe bepaalde meubelstukken eruit zien in combinatie met kleuren en accessoires. Op deze manier krijg je overzichtelijk te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. Bovendien geeft het je de kans om ideeën te bewaren op jouw eigen account. Super handig dus. Rofra Home lanceert op social media regelmatig acties waar je van gaat watertanden. Je kunt bijvoorbeeld kans maken op een decoratie bon ter waarde van wel 200 euro door een foto te delen van jouw woonproducten. Het is wel duidelijk dat service en interactie met klanten hoog in het vaandel staat bij Rofra Home, en dat allemaal in combinatie met meubels van uitstekende kwaliteit. Wat wil je nog meer?

Over Rofra Home

In 1978 zag de onderneming Rofra Home het levenslicht in ons land. Vanaf het allereerste moment hield dit bedrijf zich bezig met het fabriceren van prachtige meubelen, waarbij het om puur ambachtelijk werk gaat. Mede hierom maakt Rofra Home gebruik van het stempel ‘Made in Holland’; alle meubels van dit merk worden in eigen land geproduceerd en daarbij wordt louter het beste materiaal gebruikt.

Door de jaren heen is deze onderneming behoorlijk gegroeid, aangezien het door de jaren heen ongeveer 20 winkels in ons land heeft weten te openen. Deze winkels bevinden zich in het gehele land; van het noorden tot aan het zuiden toe zijn allerlei vestigingen van Rofra Home te vinden. Op de website van deze onderneming kan je meer informatie vinden over de locaties van deze winkels, evenals de contactgegevens en openingstijden.

Ook vind je op de website meer informatie over de verschillende producten/meubels van Rofra Home. Al deze meubels zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Stoelen, Fauteuils, Banken, Tafels, Kasten, Wanddecoratie, Verlichting, Accessoires en Aanbiedingen.

Het is bij Rofra Home óók mogelijk om deze meubels via de website te bestellen. Je moet hierbij goed op de verzendkosten letten; deze verzendkosten zijn namelijk afhankelijk van het volume en het gewicht van order. Ook de orderwaarde speelt nog een rol bij het bepalen van de verzendkosten. Mocht je niet tevreden zijn met de meubels die je ontvangen hebt, kan je deze binnen 14 dagen retourneren. De kosten voor deze retourzending komen wel volledig voor eigen rekening.

Van maandag tot en met donderdag kan je van 08.30 tot 16.30 uur in contact komen met de klantenservice en op vrijdag van 08.30 tot 15.00 uur. Je kunt hiervoor bellen naar 0578 56 90 60 of mailen naar [email protected]. De klantenservice is tussen de middag van 12.30 tot 13.00 uur níet bereikbaar.