PontMeyer

PontMeyer folders

PontMeyer Folder

PontMeyer Folder

Geldig van 07-06 t/m 21-06

Profiteer nog 6 dagen van deze PontMeyer Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste PontMeyer aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken
PontMeyer Folder

PontMeyer Folder

Geldig van 26-02 t/m 31-12

Profiteer nog 199 dagen van deze PontMeyer Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste PontMeyer aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

GAMMA
Karwei
Praxis
DekaTuin
Ranzijn
Hornbach
Hubo
Intratuin
Bouwmaat
Multimate
Formido
KlusWijs
BAUHAUS
GroenRijk
Boer Staphorst
Van Cranenbroek
Heuts
Life & Garden

Populaire folders

Populaire PontMeyer winkels

Tips voor PontMeyer korting

Folder Pontmeyer

Druk aan het klussen in en rondom het huis? Dan heb je daar natuurlijk wel de juiste materialen voor nodig. Deze kun je ook bij Pontmeyer aanschaffen. Je kunt het zo gek niet bedenken wat je nodig hebt voor een bepaalde klus, maar Pontmeyer heeft er het juiste materiaal voor. Je kunt op de site zien wat ze allemaal in het assortiment hebben en bestellen in de webshop.

Waarvoor kun je goed terecht bij Pontmeyer?

In de webshop van Pontmeyer vind je allerlei producten zoals hout, platen, gevelmateriaal, artikelen voor ruwbouw en afbouw, materiaal om in de tuin te klussen, ijzerwaren, deuren, alles wat je nodig hebt voor installatieklussen en gereedschap. Kortom, heb je nog niks in huis? Dan kun je bij Pontmeyer alles kopen wat je nodig hebt en meteen aan de slag.

Online bestellen, thuis laten bezorgen of zelf ophalen

Heb je gevonden wat je zocht? Doe het dan in het winkelkarretje en ga verder met winkelen of met bestellen. Indien je een bestelling doet voor 13 uur dan kun je deze de volgende werkdag al in huis hebben. Voor bestellingen boven €450 betaal je geen verzendkosten, daaronder wel. Liever zelf je spullen ergens ophalen? Dat is met de producten van Pontmeyer mogelijk op wel bijna vijftig afhaallocaties door het land.

Ga naar een van de vestigingen van Pontmeyer

Alle vestigingen van Pontmeyer kun je terugvinden op de website. Klik je op een bepaalde plaatsnaam, dan krijg je de adresgegevens en de openingstijden te zien maar ook de contactgegevens van het filiaal zodat je kunt bellen of mailen. Wil je het jezelf nog makkelijker maken met een bestelling? Doe deze dan vooraf online zodat alle spullen voor je klaargelegd worden en jij deze alleen nog maar hoeft af te halen.

Vraag eerst een offerte aan of bereken zelf wat het gaat kosten

Als je veel nodig hebt, bijvoorbeeld om een grote of professionele klus te doen, dan kun je daar bij Pontmeyer doorgaans alles voor kopen wat je maar nodig hebt. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je weet wat dit je gaat kosten. Vraag dan een offerte aan of bereken thuis via de site wat je nodig hebt en wat dit kost. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Raadpleeg de bouwkrant met actieartikelen

Bij Pontmeyer wordt een bouwkrant uitgebracht. Deze vind je op de site van de bouwmaterialen aanbieder. In deze bouwkrant staan producten die in de actie zijn en waarop je korting krijgt. Bij ieder artikel staat de nodige informatie zodat je weet wat je koopt. Dit geldt uiteraard ook voor producten die niet in de actie zijn. Heb je toch nog vragen? Dan kun je deze stellen in een van de filialen van Pontmeyer maar ook op andere manieren contact opnemen. Dit doe je door met de klantenservice te bellen, mailen of chatten.

Sparen voor korting met Pontmeyer punten

Bij Pontmeyer kun je voordeel behalen door te sparen. Ze werken met een zogenaamd Spaarplan. Hiervoor kun je een speciale pas aanvragen. Met de Pontmeyer-pas krijg je zowel bij online aankopen als in het afhaalcentrum punten. Deze krijg je al bij €5 dus dat schiet lekker op. De punten kun je, als je er voldoende verzameld hebt, inwisselen voor leuke cadeaus, uitstapjes en waardecheques. Je mag alleen sparen maar samen met andere mensen is ook mogelijk zodat het nog sneller gaat. Houd er wel rekening mee dat je de pas registreert om voor de voordelen in aanmerking te komen. Pontmeyer maakt een verschil tussen een bronzen, zilveren en gouden pas. Deze kleur wordt bepaald door het aantal punten dat je gespaard hebt en aan elke pas zijn verschillende voordelen gekoppeld.

Tips en tricks vind je op de website

Meer weten over bepaalde producten of klussen? Kijk dan op de website eens bij de blogs. Hierin vind je allerlei tips en tricks over diverse klussen zodat je deze goed kunt aanpakken. Op de site staan reviews van klanten die je reeds voorgingen bij Pontmeyer. Zo weet je meteen wat de ervaringen van andere mensen met het bedrijf zijn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Pontmeyer

Om niks te hoeven missen van alle nieuws op klusgebied kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Pontmeyer. Hiervoor hoef je alleen maar je emailadres door te geven en krijg je automatisch iedere nieuwsbrief in je mailbox. Zo ben en blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en aanbiedingen. Pontmeyer kun je tevens volgens op Facebook en Instagram.

Over PontMeyer

Pontmeyer omschrijft zichzelf als dé groothandel voor de professionele bouwer. Alle vaklieden binnen de bouwindustrie kunnen bij Pontmeyer verscheidene bouwproducten vinden. Onder andere hout, plaat en bouwmaterialen spelen een prominente rol binnen het assortiment van dit bedrijf. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren behoorlijk weten te ontwikkelen en innovatieve ideeën ook tot bloei laten komen.

Het meest typerende voorbeeld daarvan is het drive-in model. Bouwlieden kunnen met hun auto de vestiging inrijden en daar de gewenste producten aanschaffen. Deze producten kunnen vervolgens direct in de auto geladen worden; ideaal om tijd te besparen en dus voor bouwlieden om nog efficiënter te werken. In totaal telt Pontmeyer nu 48 van deze drive-in locaties verspreid over heel Nederland.

Ook is het mogelijk om via de webshop van Pontmeyer producten te bestellen. Indien je de bestelling op werkdagen voor 13:00 uur plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis. Indien je voor meer dan 450 euro (excl. BTW) een bestelling plaatst, geniet je ook nog van gratis bezorging. Het is niet al te lastig om boven dat bedrag uit te komen, aangezien je bij Pontmeyer de keus uit meer dan 20.000 artikelen hebt.

In de webshop kan je kiezen uit de volgende categorieën: Hout, Plaat, Gevel, Ruwbouw, Afbouw, Tuin, Deuren, IJzerwaren, Installatie en Gereedschap. per categorie vind je onwijs uitgebreid aanbod van hoogwaardige en handige bouwmaterialen. Bouwmaterialen waarmee elke bouwer in staat is om zijn/haar klussen op de juiste c.q. snelste manier uit te voeren. Overigens betaal je 7,25 euro exclusief BTW aan verzendkosten als je bestelling minder dan 450 euro bedraagt. Met uitzondering van orders waarbij een vrachtwagen ingezet moet worden; dan bedragen de verzendkosten 45 euro exclusief BTW.

Wil je meer informatie? De klantenservice van Pontmeyer staat op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur voor je klaar. Je kunt hen bereiken via [email protected], op 075 653 62 92 of via Whatsapp (+31 75 653 6292).