Xenos winkel

De grootste winkel van Xenos in ons land is in Den Haag te vinden. Wat de grootste Xenos winkel van Amsterdam is, is niet met 100% zekerheid vast te stellen.

Xenos doet namelijk géén uitspraken over de aantal vierkante meter oppervlakte van hun winkels.

Feit is in ieder geval dat je in Amsterdam uit meerdere Xenos winkels kunt kiezen. De vijf winkels hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Xenos Amsterdam Kalverstraat
  • Xenos Amsterdam Osdorp
  • Xenos Amsterdam Bijlmerplein
  • Xenos Amsterdam Oostpoort
  • Xenos Amsterdam Plein 40-45

Xenos Amsterdam Kalverstraat

Op de Kalverstraat vind je prachtige winkels van de grootste merken. Het is dan ook opvallend dat óók de Xenos in deze prachtige winkelstraat een winkel heeft geopend.

Wat ons betreft is dit dan ook de meest luxe Xenos winkel in Amsterdam.

De Xenos winkel in de Kalverstraat is dagelijks geopend. Op maandag is de winkel van 11.00 tot 20.00 uur open en op donderdag van 10.00 tot 21.00. Op de overige doordeweekse dagen is de winkel van 10.00 tot 20.00 uur geopend.

Ook in het weekend kan je bij deze winkel shoppen. Op zaterdag is de winkel van 10.00 tot 20.00 uur geopend en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Deze winkel is te vinden op de Kalverstraat 228 te Amsterdam.

Xenos Amsterdam Osdorp

openingstijden Xenos

In de Amsterdamse buurt Osdorp is enkele jaren geleden ook een Xenos vestiging geopend. Deze vestiging is zeven dag per week geopend en is op het Osdorpplein 132 te vinden. Bij dit plein vind je niet alleen de Xenos, maar ook veel andere winkels.

Qua bezoekersaantallen kan dit wel eens de grootste Xenos winkel van Amsterdam zijn. Deze winkel bevindt zich namelijk in een aantrekkelijke omgeving. Veel mensen die in of rondom Osdorp wonen, trekken naar het Osdorpplein toe.

Dat is dan ook te merken aan de drukte bij dit winkelcentrum.

De Xenos winkel in Osdorp is dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur geopend. Uitzonderingen hierop zijn de maandag (11.00 tot 18.00 uur), de donderdag (09.00 tot 21.00 uur) en de zondag (12.00 tot 17.00 uur)

Xenos Amsterdam Bijlmerplein

In de bekende buurt Bijlmer is óók een vestiging van Xenos te vinden. Net zoals de vestiging in Osdorp is ook deze vestiging erg populair te noemen. Veel mensen die in de Bijlmer wonen, komen maar al te graag naar het Bijlmerplein toe.

Op dit plein is de winkel van Xenos te vinden; huisnummer 399 om te precies te zijn.

Opvallend bij deze winkel is de sluiting op zondag. Op alle overige dagen is deze Xenos winkel in Amsterdam van 09.00 tot 18.00 uur geopend. Alleen op maandag gaat deze winkel iets later open: om 09.30 uur.

Xenos Amsterdam Oostpoort

In het westen van Amsterdam zijn maar liefst twee Xenos winkels te vinden. De eerste van deze winkels is de winkel in de buurt Oostpoort. Op de Waldenlaan is deze relatief grote vestiging van Xenos te vinden.

Deze Xenos winkel, een van de 150 in ons land, is zeven dagen per week geopend. Op zondag is de winkel van 12.00 tot 17.00 uur open en op alle overige dagen van 09.00 tot 18.00 uur. Alleen op de donderdagavond blijft deze winkel langer open; tot 21.00 uur om precies te zijn.

Xenos Amsterdam Plein 40 – 45

Op relatief korte afstand van de winkel in Oostpoort is nóg een winkel van Xenos te vinden. Deze winkel is te vinden op het Joop van Wezelhof. Dit is een van de straten van het winkelcentrum Plein 40 – 45.

Aangezien dit winkelcentrum vrij druk bezocht wordt, is ook deze Xenos vestiging behoorlijk populair.

Net zoals de winkel in Oostpoort is ook deze winkel zeven dagen in de week geopend. De exacte openingstijden zijn bovendien volledig gelijk aan de winkel in Oostpoot.

Ook in deze winkel kan je van een koopavond op donderdag genieten (tot 21.00 uur) en kan je op zondag shoppen (van 12.00 tot 17.00 uur).

Waar vind je meer informatie over de Xenos winkels in Amsterdam?

amsterdam

Ga je binnenkort naar Amsterdam toe voor een dagje shoppen? Of woon je toevallig in Amsterdam of in de buurt van onze hoofdstad? In al deze situaties is het leuk om een bezoekje aan een van de Xenos winkels te brengen.

Voor een volledig overzicht van deze winkels kan je het beste de website raadplegen. Op de website staan per winkel de openingstijden, de adresgegevens en eventuele bijzonderheden.

Wat is de leukste Xenos winkel van Amsterdam?

kalverstraat winkel

Dat is hoofdzakelijk van je eigen voorkeuren afhankelijk. Als je een toerist in de stad Amsterdam bent, kom je waarschijnlijk al snel bij de winkel in de Kalverstraat uit.

Als je in een van de wijken van Amsterdam woont, vind je altijd wel een Xenos winkel bij je in de buurt.

Is het aanbod in alle Xenos winkels in Amsterdam gelijk?

Nee, het is goed mogelijk dat er een verschil zit in het aanbod. Ook dit heeft met de afmetingen van de winkels te maken. Logischerwijs vind je in de grootste winkels de meeste producten.