Hatshoe

Hatshoe folders

Op dit moment is er geen folder beschikbaar voor Hatshoe

Vergelijkbare folders

Vergelijkbare winkels

Scapino
MooieSchoenen.nl
Silhouette schoenen
Shoe Club
Shoelia
Mascolori
Stoute Schoenen
TMS
Foot Locker
Ziengs
vanHaren
Schuurman Schoenen
Shoetime
Omoda
Ecco
Birkenstock
Sneakers
Vamos Schoenen

Populaire folders

Over Hatshoe

De vriendinnen Caroline en Daniëlle zijn al in 1994 met hun schoenenwinkel Hatshoe begonnen. Waarom? Omdat Daniëlle al 25 jaar in een schoenenwinkel werkte en omdat Caroline merkte dat er weinig leuke schoenen voor kinderen verkrijgbaar waren. Beide vriendinnen dachten dat ze een gat in de markt hadden gevonden. Ruim 25 jaar na dato kan gesteld worden dat Caroline en Daniëlle een prachtig bedrijf uit de grond hebben gestampt.

Enige tijd geleden had Hatshoe twee winkels in ons land; in Wormerveer en in Alkmaar. De winkel in Wormerveer is recentelijk gesloten, maar de winkel in Alkmaar is maar liefst 7 dagen per week geopend. Op de website van Hatshoe vind je alle informatie over deze winkel.

Bij Hatshoe is het echter ook mogelijk om online de gewenste babyschoenen te bestellen. Je kunt hiervoor in de webshop kiezen tussen meerdere categorieën, waaronder Meisjes, Jongens, Accessoires, Merken en Eerste loopschoen. Onder de categorie Accessoires vind je onder meer regenjassen, sokken en leuke kraamcadeaus.

Plaats je op een werkdag voor 16.00 uur een bestelling bij Hatshoe? Dan geniet je van verzending op dezelfde dag. Je betaalt hiervoor een bedrag van 6,75 euro, behalve als je voor meer dan 50 euro een bestelling plaatst. In dat geval is de verzending volledig gratis.

Wil je de ontvangen producten graag retourneren? Dat is mogelijk in een termijn van 14 dagen. Je kunt de schoenen in de winkel in Alkmaar retourneren (gratis) of per post retourneren (kosten voor eigen rekening). Op de website van Hatshoe vind je alle instructies voor de retournering.

In de winkel in Alkmaar staan Caroline en Daniëlle voor je klaar om je van passend advies te voorzien. Daarvoor kun je echter ook een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 072 520 27 18. Via Facebook en Instagram blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen!