Distributie van Action winkels in Europa

LandAantal winkels
Frankrijk750
Duitsland495
Nederland405
Polen285
België210
Oostenrijk100
Tsjechië50
Italië40
Spanje15
Luxemburg10
Slowakije5

Overzicht van het aantal Action winkels per land

Bij 1folders.nl, begrijpen we de waarde van accurate en gedetailleerde informatie. Daarom brengen we je een uitgebreid overzicht van het aantal Action-winkels in verschillende Europese landen. Action, bekend om zijn betaalbare producten, heeft een indrukwekkende aanwezigheid in Europa, die we hieronder uiteenzetten.

Frankrijk leidt met 750 winkels

In Frankrijk, het land van mode en wijn, heeft Action zijn grootste marktaandeel met maar liefst 750 winkels. Dit onderstreept de sterke positie van het bedrijf op de Franse markt.

Nederland: het hart van Action met 405 winkels

Als thuisland van Action, heeft Nederland een bijzondere plek in de expansie van het bedrijf met 405 winkels. Deze winkels zijn verspreid over het hele land, van grote steden tot kleine dorpen.

Duitsland: stevige groei met 495 winkels

In Duitsland blijft Action zijn aanwezigheid versterken met 495 winkels. De Duitse consumenten waarderen de betaalbare prijzen en het diverse aanbod van Action.

België en Luxemburg: respectievelijk 210 en 10 winkels

In België zijn er 210 Action-winkels te vinden, terwijl het kleinere Luxemburg er trots is op 10 winkels te huisvesten. Deze aantallen weerspiegelen de groeiende vraag in deze regio's.

Oostenrijk: 100 winkels en groeiende

Met 100 winkels heeft Action ook in Oostenrijk een stevige voet aan de grond. Het bedrijf blijft zijn netwerk in dit land uitbreiden.

Polen: een opkomende markt met 285 winkels

Polen is een opkomende markt voor Action met 285 winkels. De Poolse markt heeft een aanzienlijk potentieel voor verdere groei.

Tsjechië en Italië: opkomende spelers

Met respectievelijk 50 en 40 winkels zetten Tsjechië en Italië zich op de kaart als belangrijke markten voor Action.

Slowakije en Spanje: nieuwe markten

Action blijft zijn Europese aanwezigheid uitbreiden met 5 winkels in Slowakije en 15 in Spanje. Deze landen vertegenwoordigen nieuwe groeikansen voor het bedrijf.

Dit overzicht toont de indrukwekkende groei en het succes van Action in Europa. Voor meer informatie kunt u de Action Factsheet raadplegen.