IKEA

Alle IKEA winkels en filialen in Nederland

IKEA winkels

Bekijk het uitgebreide overzicht van IKEA winkels in Nederland. We hebben een handig overzicht gecreëerd van alle 13 filialen, verspreid over 13 steden. Of je nu op zoek bent naar een specifiek filiaal in jouw buurt, of simpelweg wilt weten waar de dichtstbijzijnde IKEA winkel zich bevindt, dit overzicht helpt je op weg.

Meest populaire steden met IKEA winkels

Veelgestelde vragen over IKEA winkels

Hoeveel IKEA winkels zijn er in Nederland?

Er zijn 13 IKEA winkels in Nederland. Het exacte aantal IKEA winkels in Nederland kan variëren, omdat nieuwe winkels regelmatig worden geopend en soms worden bestaande winkels gesloten. We raden je aan om regelmatig onze website te raadplegen voor de meest recente informatie over het aantal IKEA winkels in jouw regio.

Waar kan ik de locaties van IKEA winkels vinden?

De locaties van IKEA winkels kunt u vinden op onze pagina met IKEA winkels. Hier hebben we een handige lijst samengesteld van alle IKEA winkels in Nederland.

Waar kan ik de aanbiedingen van IKEA winkels vinden?

Op onze website kunt u informatie vinden over actuele IKEA aanbiedingen en promoties.

Wat zijn de openingstijden van IKEA winkels?

De openingstijden van IKEA winkels variëren per locatie. U kunt deze informatie vinden door op de specifieke winkellocatie te klikken.

Verkopen IKEA winkels ook online producten?

Ja, naast de fysieke winkels biedt IKEA mogelijk ook online verkoop van hun producten aan. Bezoek hun officiële website voor meer informatie.

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste aanbiedingen van IKEA winkels?

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief om updates te ontvangen over de nieuwste aanbiedingen en promoties van IKEA winkels.

Heeft elke IKEA winkel dezelfde producten?

Over het algemeen bieden de meeste IKEA winkels een vergelijkbaar productassortiment aan. Echter, het exacte aanbod kan variëren afhankelijk van de specifieke winkellocatie.

Hoe kan ik een IKEA winkel bij mij in de buurt vinden?

U kunt de locatie van IKEA winkels bij u in de buurt vinden op onze website. Vul uw stad of postcode in in het zoekveld om te beginnen met zoeken.

Bieden IKEA winkels ook seizoensgebonden producten aan?

Ja, IKEA winkels bieden een scala aan seizoensgebonden producten aan, passend bij specifieke tijden van het jaar zoals de lente, zomer, herfst en winter.

Waar vind ik de contactinformatie van IKEA winkels?

De contactinformatie van een specifieke IKEA winkel is beschikbaar op onze website. Klik op de winkellocatie bij u in de buurt om de contactgegevens te zien.