korting op een dagje Efteling

Albert Heijn heeft in samenwerking met de Efteling een speciale spaaractie gelanceerd waarmee klanten kunnen sparen voor aantrekkelijke kortingen op een dagje uit naar dit sprookjesachtige pretpark. Vanaf maandag 12 februari tot en met zondag 3 maart kunnen klanten bij elke besteding van €5 in de AH app een spaarzegel ontvangen. Met slechts vier zegels is de spaarkaart al vol en kan deze ingewisseld worden voor €13,50 korting op Efteling-tickets, eten, drinken en zelfs op de betoverende theatershow CARO.

Korting op tickets

De actie maakt het mogelijk om te kiezen tussen verschillende soorten Efteling-tickets, zoals een laagseizoen- of een flexibel ticket, maar ook voor korting op het Efteling-tegoed om heerlijk te genieten van een hapje of een drankje in het park. Voor de liefhebbers van theater biedt een volle spaarkaart €13,50 korting op de theatershow CARO, een spektakel dat jong en oud meeneemt in een wereld vol muziek, dans en acrobatiek.

Korting op eten en drinken

Klanten kunnen hun volle digitale spaarkaarten gemakkelijk verzilveren via de AH app tot en met zondag 2 juni 2024, waarbij de verzilverde vouchers geldig blijven tot 10 november. Naast de korting biedt de actie ook de kans op sprookjesachtige prijzen, waaronder een 4-daags verblijf in vakantiepark Efteling Bosrijk voor zes personen. Bovendien kunnen AH Premium-klanten dubbel zo snel sparen voor deze magische ervaring.

Korting op theatershow

Albert Heijn zorgt niet alleen voor voordeel maar ook voor voorpret met het AH Verspakket tomatensoep met witte stippen, kleurplaten van Efteling-figuren, wonderlijke spelletjes en een sprookjesachtige Spotify-lijst. Met deze spaaractie begint het Efteling avontuur al bij Albert Heijn.

Albert Heijn Folder

Albert Heijn Folder

Geldig van 10-06 t/m 16-06

Profiteer nog 1 dag van deze Albert Heijn Folder met actuele aanbiedingen. Ontdek de nieuwste Albert Heijn aanbiedingen en bespaar op je aankopen.

Folder bekijken

Afbeeldingen: Albert Heijn