McDonald's Deluxe Burgers

McDonald's heeft zojuist een nieuwe, tijdelijke Deluxe range gelanceerd, waarin populaire burgers een extra luxe twist krijgen. De fastfoodgigant nodigt liefhebbers uit om deze vernieuwde versies van hun vertrouwde favorieten te komen proeven. "Dat is lekker Deluxe!" aldus McDonald's, die belooft dat deze burgers, verrijkt met net dat beetje extra, naar meer zullen smaken.

Quarter Pounder Deluxe

De Quarter Pounder Deluxe, een van de blikvangers van deze serie, bevat 100% rundvlees, cheddar smeltkaas, verse uitjes, en augurk, en wordt nu tijdelijk extra rijkelijk belegd met frisse tomaat en knapperige ijsbergsla.

McChicken Deluxe

Ook de McChicken krijgt een Deluxe variant. Deze burger, bekend om zijn krokante laagje en frisse sandwichsaus op een getoast sesambroodje, wordt nu tijdelijk uitgebreid met extra tomaat en cheddar smeltkaas.

McPlant Deluxe

Voor de plantaardige liefhebbers is er de McPlant Deluxe, een juicy plantaardige burger van Beyond Meat, geserveerd op een sesambroodje met cheddar kaas, tomaat, frisse sla, verse uitjes, fijne augurk slices en afgemaakt met mosterd, ketchup, en sandwichsaus.

Filet O Fish Deluxe

Tot slot, de Filet-O-Fish Deluxe, die belooft watertandend lekker te zijn met zijn extra beleg van frisse tomaat en knapperige ijsbergsla bovenop de romige saus en het zachte, gestoomde broodje.

McDonald's nodigt iedereen uit om deze Deluxe burgers te komen proeven bij een restaurant in de buurt. Deze tijdelijke aanbieding belooft een niet te missen ervaring voor burgerliefhebbers.

Afbeeldingen: McDonald's